Ερμή Σουρλατζή 14, ΚορωπίΤ: 210 60 20 260
Πλατεία Ευαγγελιστρίας 17, ΚαλύβιαT: 22990 46 080

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

Ενδιαφέρεστε για ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ; To δερματολογικό μας παρέχει ένα εύρος δερματολογικών υπηρεσιών εξυπηρετώντας την Παιανία και τις όμορες περιοχές. Συγκεκριμένα, το ιατρείο είναι ένα ολοκληρωμένο πρότυπο δερματολογικό κέντρο παροχής υπηρεσιών κλινικής δερματολογίας, χειρουργικής δερματολογίας, αισθητικής δερματολογίας και εξειδικευμένων θεραπειών προσώπου και σώματος με χρήση ενέσιμων θεραπειών, μη επεμβατικών αισθητικών θεραπειών και σύγχρονων μηχανημάτων laser, όπως το σύστημα laser Αλεξανδρίτη.

Με σημείο αναφοράς την εξατομικευμένη ιατρική προσέγγιση σε επίπεδο διάγνωσης και θεραπείας παθήσεων του δέρματος και την όσο καλύτερη και φυσική ανάδειξη της καλύτερης εκδοχής του εαυτού σας σε επίπεδο αισθητικών θεραπειών και παρεμβάσεων, ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας έρχεται να καλύψει την ανάγκη ασφαλούς διάγνωσης και σύγχρονων θεραπειών σε όλους τους εν δυνάμει ασθενείς από την Παιανία και τα Μεσόγεια.

Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ Ντίστος Ηλίας αντιμετωπίζει με την απαιτούμενη ιατρική ηθική δεοντολογία όλο το φάσμα των παθήσεων του δέρματος προσφέροντας παράλληλα καινοτόμες και ασφαλείς θεραπείες κοσμητικής δερματολογίας έχοντας ως βασικό πυλώνα αναφοράς τις θεραπείες για LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΑΙΑΝΙΑ με το εξελιγμένο σύστημα laser Αλεξανδρίτη.

Σχετικά: ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ, Δερματολόγοι Παιανία Μεσόγεια Ντίτσος Ηλίας

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας διατηρεί πρότυπο δερματολογικό ιατρείο και μία σταθερή ροή πελατών και από την Παιανία.

Ο ιατρός έχει αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου “Ανδρέας Συγγρός” όπου και απέκτησε την ειδικότητα του Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου.

Η κλινική πρακτική του ιατρού και το βασικό επιστημονικό του ενδιαφέρον είναι οι σύγχρονες πρακτικές σε επίπεδο Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας, Δερματοχειρουργικής και Σύγχρονων Θεραπειών με Laser, όπως η laser αποτρίχωση προσώπου και σώματος για άντρες και γυναίκες.

Ο Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας είναι μέλος των παρακάτω επιστημονικών εταιρειών:

 • Ελληνική Δερματολογική Αφροδισιολογική Εταιρία (ΕΔΑΕ)
 • European Academy of Dermatology & Venereology (EADV)
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

Υπηρεσίες Δερματολογίας & Ομορφιάς

Κλινική Δερματολογία

Στόχος της κλινικής δερματολογίας είναι η έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία νοσημάτων του βλεννογόνου, του δέρματος, του τριχωτού της κεφαλής και των νυχιών.

Αισθητική Δερματολογία

Στόχος της αισθητικής δερματολογίας είναι η φυσική διόρθωση αισθητικών ατελειών με επεμβατικές και μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου και σώματος με ή χωρίς τη χρήση laser.

Χαρτογράφηση Σπίλων (Ελιών)

Η χαρτογράφηση σπίλων (ελιών) είναι μια διαγνωστική εξέταση για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και την έγκαιρη διάγνωση μελανώματος.

Δερματοχειρουργική

Η δερματοχειρουργική είναι αναπόσπαστο μέρος της δερματολογίας και εστιάζει στη χειρουργική (επεμβατική) αποκατάσταση βλαβών του δέρματος (καλοήθων και κακοήθων δερματικών βλαβών).

Παιδοδερματολογία

Ο Δερματολόγος Παιανία Ντίτσος Ηλίας αντιμετωπίζει δερματοπάθειες που απαντώνται κυρίως σε βρέφη & παιδιά και έχουν διαφορετική κλινική εικόνα από αντίστοιχες παθήσεις σε ενήλικες.

Θεραπείες Laser Παιανία

Στο δερματολογικό μας ιατρείο εξυπηρετούνται ασθενείς και από Παιανία παρέχοντας θεραπείες με laser σε τομείς όπως ανάπλαση ουλών ακμής, ανάπλαση ρυτίδων-μελαγχρωματικών κηλίδων, σύσφιξη δέρματος, αντιμετώπιση ευρυαγγειών και ΛΕΙΖΕΡ (LASER) ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΑΙΑΝΙΑ.

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

Laser Αποτρίχωση Παιανία

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα με laser αποτρίχωση για άντρες και γυναίκες με την υπογραφή του Δερματολόγου Ντίτσου Ηλία είτε έρχεστε από Παιανία (είτε από όμορη περιοχή) και το εξελιγμένο σύστημα laser (λέιζερ) Αλεξανδρίτη.

Θεραπείες Τριχόπτωσης

Εξατομικευμένες θεραπείες από τον Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Ντίτσο Ηλία για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης με σύγχρονες θεραπείες και εφαρμογές που στοχεύουν στην αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών σας.

Αφροδισιολογία

Η αφροδισιολογία εστιάζει στη διάγνωση και θεραπεία νοσημάτων του δέρματος (π.χ μυρμηκιές, κονδυλώματα, έρπης γεννητικών οργάνων) που σχετίζονται αποκλειστικά με την ερωτική πράξη (γνωστά και ως αφροδίσια νοσήματα).

DERMATOLOGIST PAIANIA

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Θέλετε να κλείσετε ραντεβού με ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ για κάποια δερματοπάθεια ή αφροδίσιο νόσημα που σας απασχολεί; Σας προβληματίζει το χρώμα-σχήμα-μέγεθος κάποιας ελιάς στο σώμα σας και θα θέλατε μια αξιόπιστη διάγνωση; Ταλαιπωρείστε από ακμή, ροδόχρους ακμή, κονδυλώμτα, δερματίτιδες, μυρμηγκιές και αναζητάτε Δερματολόγος Παιανία με πολυετή εμπειρία;

 • Ακμή
 • Ατοπική Δερματίτιδα
 • Λεύκη
 • Μυρμηκίες
 • Τριχόπτωση
 • Υπεριδρωσία
 • Ψωρίαση
 • Κονδυλώματα
 • Σμηγματορροϊκές Υπερκερατώσεις
 • Έλεγχος Σπίλων
 • Καρκίνος Δέρματος
 • Ονυχομυκητίαση
 • Έρπης Γεννητικών Οργάνων
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ - ΝΤΙΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ

Γιατί Να Επιλέξετε Το Ιατρείο Μας;

Εξατομικευμένες Θεραπείες Με Υπογραφή Δερματολόγου

Ο Δερματολόγος Παιανία Ντίτσος Ηλίας υιοθετεί σύγχρονες πρακτικές διάγνωσης παθήσεων και νοσημάτων του δέρματος και επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες τελευταίας γενιάς σε πλήρη εναρμόνιση με την πρόοδο της Επιστήμης της Δερματολογίας.

Πρωτοποριακές Θεραπείες Αναζωογόνησης Επιδερμίδας

Στο δερματολογικό μας ιατρείο παρέχονται υπηρεσίες ομορφιάς όπως botox, μεσοθεραπεία, ραδιοσυχνότητες, αποτρίχωση με laser, υαλουρινικό οξύ και σύγχρονα πρωτόκολλα αναζωογόνησης του δέρματος με laser μηχανήματα (λέιζερ Αλεξανδρίτη) για αποτρίχωση, ρυτίδες, ραγάδες και μελαγχρωματικές διαταραχές.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΠΑΙΑΝΙΑ

Μακρόχρονη Εμπειρία 15+ Ετών

Σημείο αναφοράς του δερματολόγου Ντίτσου Ηλία είναι η άρτια επιστημονική κατάρτιση, η εξειδίκευση σε σύγχρονες μορφές θεραπείας παθήσεων του δέρματος και η επιμονή στη λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια της κλινικής εξέτασης και του διαγνωστικού ελέγχου.

Laser Αποτρίχωση Για Άντρες & Γυναίκες Με Laser Αλεξανδρίτη

Στο δερματολογικό μας κέντρο εξυπηρετούνται ασθενείς που έρχονται και από Παιανία για laser αποτρίχωση (λειζερ αποτριχωση) με σύστημα Αλεξανδρίτη για εμφανή αποτελέσματα μείωσης της τριχοφυΐας από την 4η συνεδρία. Όλες οι εφαρμογές laser αποτρίχωση είναι προσαρμοσμένες στον τύπο του δέρματός σας και έχουν την υπογραφή του Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου Ντίτσου Ηλία και την ασφάλεια του ιατρείου μας.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Ενδιαφέρεστε για σύγχρονες θεραπείας ομορφιάς με φυσικό αποτέλεσμα; Σας απασχολεί η φωτογήρανση του δέρματος, οι πανάδες στα χέρια, οι ρυτίδες στο πρόσωπο και η απώλεια σφιγηλότητας της επιδερμίδας σας; Αναζητάτε LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΑΙΑΝΙΑ με έμφαση στη laser αποτρίχωση πόδια-μπικίνι-μασχάλες και laser αποτρίχωση προσώπου-σώματος; O Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Ντίτσος Ηλίας παρέχει ένα εύρος θεραπειών κοσμητικής δερματολογίας όπως θεραπείες προσώπου, θεραπείες τοπικού πάχους, λέιζερ αποτρίχωση.

 • Υαλουρονικό οξύ
 • Laser μελαγχρωματικές πανάδες
 • Laser ευρυαγγείες
 • Laser ανάπλαση
 • Μεσοθεραπεία
 • Σύσφιξη προσώπου
 • Τοπικό πάχος
 • Peeling
 • Χημικό Peeling
 • Botox
 • Μαύροι κύκλοι στα μάτια
 • Δερμοαπόξεση
 • Νήματα
 • Θεραπείες αντιγήρανσης
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Δερματολόγοι-Αφροδισιολόγοι Παιανία

Laser Αποτρίχωση Παιανία

Είτε πρόκειται για μερική ή ολική αποτρίχωση, η επιλογή της ριζικής αποτρίχωσης με laser Αλεξανδρίτη (για άντρες και γυναίκες) είναι εγκεκριμένη από τον FDA. Τα αποτελέσματα είναι φανερά μετά από κάθε laser αποτρίχωση Παιανία και το ποσοστό μείωσης της τριχοφυΐας ανέρχεται σε 90% με το πέρας των συνεδριών. Ως Δερματολόγος Παιανία αξίζει να σημειωθεί ότι το laser δεν επηρεάζει καθόλου την επιδερμίδα και δεν απορροφάται από την μελανίνη του δέματος.

Πόσο ασφαλής είναι η Αποτρίχωση Laser;

Το laser δεν ενέχει κινδύνους επειδή εστιάζει αποκλειστικά και μόνο στην καταστροφή του θύλακα της τρίχας μέσω της φωτοθερμόλυσης. Σε κάθε περίπτωση όμως η χρήση και ρύθμιση του laser αποτριχωση παιανια θα πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε τύπου επιδερμίδας.

Υπάρχει ενδεδειγμένος αριθμός συνεδριών για laser αποτρίχωση;

Ο αριθμός των ενδεδειγμένων συνεδριών σχετίζεται με παράγοντες όπως το χρώμα του δέρματος, το χρώμα της τρίχας, το σημείο εφαρμογής (μασχάλες, πόδια, μπικίνι, πρόσωπο, σώμα) και το ιστορικό του καθενός. Κατά μέσο όρο όμως για έναν αποτελεσματικό κύκλο θεραπείας χρειάζονται συνολικά 8-10 laser αποτρίχωση εφαρμογές με την κάθε θεραπεία να γίνεται ανά 30 ημέρες.

Έχει μόνιμα αποτελέσματα η Laser Αποτρίχωση;

Τα αποτελέσματα είναι φανερά και μόνιμα. Ο δερματολόγος είναι εκείνος που θα σας ενημερώσει για τις απαιτούμενες συνεδρίες σύμφωνα με τον τύπο του δέρματός σας και την πυκνότητα της τρίχας.

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΠΙΚΙΝΙ

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΠΙΚΙΝΙ ΠΑΙΑΝΙΑ – Η laser αποτρίχωση μπικίνι αφορά τα ευαίσθητα σημεία στο γυναικείο σώμα. Στόχος της αποτρίχωσης με laser είναι η αποσυντίθεση της τρίχας και η εξασθένησή της σε επόμενες συνεδρίες.

Πριν τη συνεδρία γίνεται συνήθως χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας για να ελαχιστοποιηθούν οι όποιες ενοχλήσεις ενώ με το πέρας της θεραπεία με Λέιζερ Αποτρίχωση Παιανία γίνεται χρήση καταπραϋντική κρέμας προς αποφυγή ερεθισμών.

Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΝΤΙΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες πριν από κάθε θεραπεία όπως αποφυγή εφαρμοστών εσώρουχων και παντελονιών που ενδέχεται να ερεθίσουν την περιοχή και η αποφυγή ζεστού μπάνιου.

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – Η laser αποτρίχωση στις μασχάλες γίνεται για λόγους αισθητικής φύσεως και προσωπικής υγιεινής. Από την πρώτη θεραπεία αποτρίχωσης με laser στο ιατρείο μας είτε έρχεστε από Παιανία είτε από άλλη περιοχή υπάρχει φανερή μείωση της τριχοφυΐας κατά 50% στην περιοχή ενώ κατά μέσο όρο χρειάζονται 7-8 θεραπείας. Ως Δερματολόγος Παιανία αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από κάθε επαναλαμβανόμενη θεραπεία πρέπει να δώσετε χρόνο στην τρίχα να εμφανιστεί προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από την πυκνότητα της τρίχας στην περιοχή της μασχάλης και συνήθως 10-15 λεπτά. Πριν και μετά τη συνεδρία με Λέιζερ Αποτρίχωση Παιανία μπορεί να γίνει χρήση τοπικής αναισθητικής και καταπραϋντικής κρέμας αντίστοιχα.

Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΝΤΙΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ θα σας ενημερώσει για το τι πρέπει να προσέξετε πριν και μετά την αποτρίχωση μασχάλης με laser όπως αποφυγή αποτρίχωσης με κερί (πριν τη θεραπεία) και έκθεση στον ήλιο (μετά την θεραπεία).

ΛΕΙΖΕΡ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΟΔΙΑ ΠΑΙΑΝΙΑ

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΟΔΙΑ ΠΑΙΑΝΙΑ – Οι εφαρμογές laser αποτρίχωση στα πόδια γίνονται με χρήση laser Αλεξανδρίτη που έχει ως βασικό στόχο την καταστροφή του θύλακα της τρίχας και την αναστολή σχηματισμού νέας τρίχας. Το laser Alexandrite είναι το πιο σύγχρονο laser αποτρίχωσης και η χρήση του συνιστά τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο για αποτελεσματική μείωση της τριχοφυΐας.

Ο αριθμός των εφαρμογών εξαρτάται από την πυκνότητα της τρίχας στα πόδια και το φύλο. Στις γυναίκες χρειάζονται συνήθως 7-8 συνεδρίες με ενδιάμεσα διαστήματα 30 ημερών ενώ στους άντρες ο αριθμός των συνεδριών μπορεί να είναι είτε μεγαλύτερος (μιας που η τριχοφυΐα των αντρών στα πόδια είναι συνήθως πιο έντονη) είτε μικρότερος (στις περιπτώσεις που ο στόχος είναι μια απλή αραίωση της τρίχας στα πόδια η οποία μπορεί να επιτευχθεί με 2-3 εφαρμογές μόνο).

Επικοινωνήστε με το πρότυπο δερματολογικό ιατρείο μας και ο Δερματολόγος Παιανία Ντίτσος Ηλίας θα σας ενημερώσει για το τι πρέπει να προσέξετε πριν και μετά την laser αποτρίχωση στα πόδια όπως αποφυγή ξυρίσματος, αποτρίχωσης με κερί (πριν τη θεραπεία) και έκθεσης στον ήλιο (μετά την θεραπεία) χωρίς την χρήση αντιηλιακού σκευάσματος.

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟ – ΣΩΜΑ (FULL BODY) ΠΑΙΑΝΙΑ – Καλέστε τώρα και ενημερωθείτε για τη διαδικασία των εφαρμογών laser αποτρίχωσης και τις τιμές της αποτρίχωσης σε κάθε περιοχή του προσώπου και σώματος στο πρότυπο ιατρείο μας είτε μένετε-εργάζεστε στην Παιανία είτε σε κάποια άλλη περιοχή στα Μεσόγεια.